22 Mayıs 2013 Çarşamba

Koton mayolar 2013

koton, mayo modelleri, bikini modelleri, siyah mayo, mavi mayo, yeşil mayo, trend , moda, kadın, abiye budur
Moda devi koton, en son koleksiyonu olan 2013 mayo modellerini web sitesinde satışa sunuyor. Birbirinden farklı mayo modelerinin yer aldığı koleksiyon, tek parça mayolar ve ince zarif detaylar ile sahilleri podyumlara çeviriyor. Alışılmış mayo modellerinin aksine, ince zarif detaylarla süslenen mayolar oldukça elegant ve kadınsı bir görünüme sahip.
Özellikle gece elbiselerinde kullanılan püsküller koton mayo modellerinde de kullanılmış ve oldukça yakışmış. Bunun dışında taşlarla süslenmiş mayolar ise balo kıyafetleri hatırlatacak kadar şık. Koleksiyon, siyah mayolar, mavi mayolar, pembe mayolar ve yeşil mayolar olmak üzere bir kaç renk seçeneği ile çeşitlendirilmiş. Bir kaç tanede desenli mayo ve bikini modelini bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Straplez mayo modeli arayanlar ise cidden çok cool modeller ile yaza merhaba diyebilirler. Kemerli mayo modellerini seven hanımlar yazın trenlerine uyum sağlamkta gecikmeyecekler anlaşılan.

Neyse gelelim modelleri nereden inceleyeceğinize, tüm koleksiyonu türkiyenin en büyük moda kataloğu abiye budur'da inceleyebilirsiniz işte linki http://abiyebudur.blogspot.com/2013/05/koton-2013-mayo-modelleri-deniz-kumsal.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder