28 Mayıs 2013 Salı

Donna karan abiye elbise

farklı tatlar arayan, feminem ve seksi bir görünüşün hayallerini kuran herkese önerebileceğim tek marka Donna Karan Abiye elbise modelleridir.  Farklı ve klasik tarzdan çok farklı hazırlanmış kesimleri, kumaşların rüzgarda sallanan hafifliği ile bambaşka bir tarz arayan ve davetlerin, gecelerin yıldızı olmak isteyen her kadının dolabında mutlaka donna rakan abiyeleri bulunmalı diyorum.

Genel olarak düğün, balo mezuniyet günlerinde tercih edebileceğiniz abiye elbiseler, sizi diğer günlerin aksine, o güne özel bir şıklık katmalıdır. Bu yüzden seçeceğiniz abiye elbise modelleri, tam olarak sizi yansıtmalı, ruhunuzla bütünleşmelidir. Moda da ulaşılabilirlik çok önemli bir kavram yani moda hem sanat hemde tüketilebilen bir olgu olması nedeniyle bir çok tasarımcının o ince çizgide bocaladığını, biliyoruz. İşte donna karan abiye elbise modelleri, nerde durduğunu bilen ayakları yere basan geniş bir koleksiyon sunuyor.

Koleksiyonda kısa abiye elbise modelleri, şık kemerler ve kuşaklar ile desteklenmiş, etek üçlarında kullanılan dantel detaylar, elbiseye hafif ve parıltılı güzellik katıyor. Omuz ve boyun bolgesinde kullanılan tüllerin ise kıyafeti, modern bir gece elbisesi, ve daha genç bir görünüme ulaştırıyor.

Genel olarak düğünde, özel gecelerde giymek için abiye elbise modelleri arayan herkesin Donna Karan markasına göz atmasını tavsiye ederim, aşağıda verdiğim linkten Abiye elbise modellerini inceleyebilirisiniz.
http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/12/2014-abiye-modelleri.html

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Mango şort modelleri

Yaza doğru son sürat ilerlerken yanımıza almamız gereken 3 şey sizce nedir. Bence Mango şortlar, ilk başta gelmeli. Bunatıcı sıcaklarda kim pantolon giymek isterki. Böyle kısacık, serinletici, modern şort modelleri ile yaza girmek, için acele edin çünkü mango çok uygun fiyatları ile yeni sezon şort modelleri koleksiyonu ile moda severlerin yüzünü güldürüyor.

26 Mayıs 2013 Pazar

ralph lauren abiye modelleri 2014

Eski parçalar ve eklektik Amerikan esinlenen abiye ve gece elbisesi moda devi Ralph Lauren bir koleksiyon bu moda severler yarattı. Zarif ayrıntıları oluştururken, karışık kokteyl elbise yazlık çiçek saflığını aksine çarpıcı modellerin canlı toplama yumuşak yönleri.
Özellikle gece, Ralph Lauren Collection elbise, ince kesim modelleri, en doğal, doğuştan gelen saflık ve kadının ilahi güzellik için hazırlanan bir çok açık ve net sunar. Davet, düğün vb. Ayrıca yerler için ve hatta kendinizi şımartmak için gerek kalmadan fetiş tarzı, Ralph Lauren, hiçbir bahane!

Biz bu muhteşem parça gece elbisesi, gece elbisesi, sevgili okuyucular, ben acele paylaşmak için sevdim bazı modeller arıyoruz. İşte Ralph Lauren gece elbisesi rengini bulunmaktadır.

23 Mayıs 2013 Perşembe

ELBİSE MODELLERİ

Olmazsa olmaz kadınlar için elbise biz başında söyleyebiliriz ilk kez, sanırım. Moda şeklinde hemen her şey giyinmek. Doğal haliyle öğrenciler elbise modelleri budama markalar yapar tabidir. Çeşitlerinin elbise modelin vitrinler binlerce Yani.
Sezon, renk ve stil, giysi birçok farklı model için tren eve kumaş parçası kadar olan her yaştan kadınların ilgisini çekiyor. Örneğin, rüzgar tür elbise yazlık elbise modelleri sallanan'' genel'' YAZ ELBİSE MODELLERİ çiçekli, hafif kumaş, model denir. Biz dünya Desigual gelmek benim için yazlık giysiler başlangıcı derken akla gelen ilk. Tam olarak ne çiçekli elbise, iyi fikir edinebilirsiniz ne bakarak elbise Desigual elbise modelleri desenli. Bu İspanyol marka resmi olarak renkli olan insanlar için kıyafet canlandırır. İkinci olarak, Uzak Doğu büyüleyici çiçek desenleri size ZARA ELBİSE MODELLERİ, asimetrik çizgileri, modern ve kentsel kadınca bir şekilde sunuyor.
Elbise, başka tür Abiye söyleyebiliriz. Bir daha çekici özel gecelerde giyilmek üzere tasarlanmış, daha süslü ve seksi elbiseler bu kategoride izin verilir. Giyilebilirken Böyle Kısa Abiye bir çevrede arkadaşlarınızla daha eğlenceli elbiseler, konserler, sergiler, romantik bir akşam yemeği, doğum günü partileri ya da ev partileri, daha rahat ve daha seksi kısa elbiseler gibi ortamlarda ve her iki model daha genç bir görünüm yakalamak için idealdir. Özellikle seçtiğiniz siyah ve kısa gece elbisesi tüm radarları için bir hedef olamaz. Abiye, kendi içinde, sektöre bağlı olarak değişir, ve detaylandırlmasına olabilir. Örneğin, çevre dostu bir şirket partileri eğer çok fazla bir örnek vermek gerekirse, ya da bir arkadaşınızın arkadaşı size bir görüntü oluşturmak için TAŞLI Abiye tarzı toplantılar yararlı olacaktır davet olgun ve aklı başında. Bu gotik DANTEL ELBİSE modelleri çalışan bir kişi iseniz, çekici bir görüntü hem de sunuyor. Her insanın hayatında o zaman unutmayın bir kız gotik aşık olmuştur.Bana göre, ülkemizde, gece kıyafetleri, özellikle MANGO, ZARA, PAMUK, İPEKYOL, KOTON ve Roman ülkelerde en iyi şirketler. Mango siyah düz kesim elbiseler, yeterli gece için ilk etapta koymak için daha zarif elbiseler Mango ayrıntıları.
Daha ciddi ortamlarda, gece elbiseleri, gece kıyafetleri ve tören giyilenlerine yerleri denir gerektirir. Genel olarak, bir isim UZUN GECE elbiselerini verilen. Eğer modelleri Nisan Gelinlik Modelleri Abiye düğün genel türleri aşınma eğer. Tarihi itibariyle, ve genç bayan binlerce, okuldan sonuna yaklaşıyor eminim veya üniversiteye lise mezunu. Bekarlığa veda partileri, organize mezuniyet topları. İş veya balo elbise, gelinlik, istediğiniz demek, Abiye elbise en uygun türü bu gibi durumlarda takılabilir. Tabii ki, bazı sorunlar gece elbisesi giyiyor unutmayın ile ilgili olan, giyim, spor kıyafetler genellikle zordur. Bu yüzden doğru Abiye Model seçmek için taşımak gereklidir resmen söyleyebiliriz bir sanattır. Iş kadınlar için uzun Koley gibi görünüyor, biz kısa kokteyl elbisesi modelleri için ilk modellerine göre seçmeniz gerekir. Kısa bayan Uzun Elbise uzak durmalısınız. boyunuza göstermek için uzun ve kısa gece elbisesi.

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Koton mayolar 2013

koton, mayo modelleri, bikini modelleri, siyah mayo, mavi mayo, yeşil mayo, trend , moda, kadın, abiye budur
Moda devi koton, en son koleksiyonu olan 2013 mayo modellerini web sitesinde satışa sunuyor. Birbirinden farklı mayo modelerinin yer aldığı koleksiyon, tek parça mayolar ve ince zarif detaylar ile sahilleri podyumlara çeviriyor. Alışılmış mayo modellerinin aksine, ince zarif detaylarla süslenen mayolar oldukça elegant ve kadınsı bir görünüme sahip.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

İpekyol elbise ve abiye modelleri 2013 koleksiyonu

ipekyol , elbise, abiye, gece elbisesi, yaz elbisesi, yazlık elbise, moda, giyim, koleksiyon, uzun elbise, kısa elbise
Resim yazısı ekle
Yaz sezonuna özel elbise modellerinin satışa sunan markalardan biride İpekyol, özellikle tatil temalı bir koleksiyon hazırlayan firma, yaz için sizi rahat ettirecek, bol kesim elbise modellerine sahip. Şıklığın ve rahatlığın ön planda olduğu elbise modelleri, ilginç detayları ile oldukça dikkat çekiyor. Yakası taşlı elbise modelleri, beyaz uzun elbiseler, bronz teninize oldukça yakışacak. Derin yırtmaçların hakim olduğu elbiseler size oldukça seksi bir tarz yaratacak.

Gece elbiseleri ise yine İpekyol kadınının elagant ve modern duruşunu çok iyi yansıtmakta. Siyah renklerin ağırlıkta olduğu gece elbiseleri boy ölçüsü olarak çok çeşitli. Mini elbiseler, uzun gece elbiseleri, sırt dekolteli gece elbiseleri bizim beğendiğimiz yönleri. Yaz alışverişine çıkacaklar için ipekyol muhteşem abiye elbise modellerini kaçırmayın derim.

19 Mayıs 2013 Pazar

Bershka Elbise, etek, bluz, pantolon, tulum, gece elbisesi modelleri 2013

bershka, elbise, etek, gömlek, bluz, kot, pantolon, şort, tulum, bluz, abiye, gece elbisesi
Bershka'nın her koleksiyonu beni çok heyecanlıdırıyor. Genç kesimin bence en yenilikçi markaları arasında yer alan Bershka 2013 yaz sezonu koleksiyonunu web sitesinde moda severler ile buluşturdu. Yeni Yeni elbiseler, gece elbiseleri, kot pantolonlar, kısa şortlar denim şortlar. tulum modelleri etek modelleri, tayt modelleri hepsi çok güzel ve sıradışı.

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Elbise modelleri

Belki birçoğunuz gerçekten moda nedir diye soracaktır. moda denen birşey yoktur, reklam vardır, gelir vardır, gider vardır, kar ve zarar vardır.Moda size elbise satmanın binlerce farklı bahanesine verilen isimlerin tümüdür. moda bir yalandır, kapitalist çağın lüksü ve ihtiyacıdır. kişiliği oturmamış kişileri hedefler, amaçsız ruhları bulur ve kuşatır, moda illüzyondur. bu ara abiye budur vardır, koleksiyon katalog her ne ise hergün uğraşıp birşeyler paylaşıyoruz reklamra tıklayın girin beğenin falan öptüm..

16 Mayıs 2013 Perşembe

yaz sezonunu en güzel elbiseleri ve abiyeleri machka'dan

yerli giyim markalarının elbise ve abiye modellerine ayrı bir ilgilim var, şimdi sizlere bu markalardan machka'nın 2013 elbise ve abiye modelleri tanıtacağım. Başlıkta da bahsettiğim gibi bana göre en güzel elbise modelleri ve abiye modelleri bu markanın, gecenizie şıklık katacak, balolarda prensesler gibi görünmenizi sağlayacak bu elbiseler ve abiyeler hem çok ucuz hemde bu toprakların motiflerini taşıyorlar. kısa elbiseler, uzun elbiseler, kısa abiyeler, uzun abiyeler ve daha fazlası için size machka yı öneririm, modayı yakından takip edenler zaten machka markasını biliyorlardır. bilmeyenler için hem iletişim adresleri hem de elbise ve abiye modellerinin fotoğrafları için http://abiyebudur.blogspot.com/2013/05/machka-2013-ilkbahar-yaz-koleksiyonu.html girip inceleyin pişman olamayacaksınız.